• Het Binnenveld in de race voor Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2020

9 jul 2020
  • De vereniging Bouwen met Staal heeft gisteren de nominaties bekend gemaakt voor de Nationale Staalprijs 2020 en voor de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2020. In deze laatste categorie is Het Binnenveld een van de drie finalisten. De Nationale Duurzaamheidsprijs is een speciale, categorie-overstijgende prijs, bestemd voor het project dat volgens de vakjury het beste scoort op het gebied van duurzaamheid. Voor deze prijs zijn in totaal 43 projecten (voltooid in 2019 of 2018) ingestuurd. Hieruit heeft de jury drie ‘finalisten’ geselecteerd. De andere twee finalisten zijn Hoogstraat 168-172, Rotterdam en Tijdelijk beweegbare verkeersbrug N246, Westknollendam.

Je leest alles over de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2020 in het persbericht op de website van Bouwen met Staal. Van elke genomineerde is er een eigen pagina, ook van Het Binnenveld: https://www.nationalestaalprijs.nl/project/het-binnenveld

Wat is de vereniging Bouwen met Staal? Een vereniging die alle belangstellenden in het ontwerpen en bouwen met staal bindt. De vereniging telt ruim vierhonderd bedrijfsleden, duizend persoonlijke leden en tweehonderd student-leden. De leden komen uit alle geledingen van de bouw, zoals industrie, ontwerp- en adviesbureaus, overheid, onderzoek en onderwijs. De vereniging Bouwen met Staal ondersteunt haar leden in beroep óf studie via een scala aan activiteiten op het gebied van kennisoverdracht, onderzoek en regelgeving. Daarnaast fungeert de vereniging als platform voor het onderhoud van collegiale en zakelijke contacten en het uitwisselen van kennis, inzichten en ervaringen 'in staal' tussen de verschillende disciplines binnen de brede Nederlandse staalbouw, van architect en constructeur tot handelaar en producent.