• Route en Adressen

KV Wageningen is eind oktober 2018 verhuisd naar Sportcomplex Het Binnenveld aan de Marijkeweg. Het Binnenveld bestaat uit een binnenaccommodatie met sporthal en kantine en een buitenaccommodatie met kunstgrasvelden, jeu des boules banen en beachvelden voor beachsporten zoals beachkorfbal en beachvolleybal.

Alle wedstrijden voor de zaalcompetitie zullen in de hal van Het Binnenveld worden gespeeld. Het merendeel van de trainingen is in Het Binnenveld, maar we zullen ook nog een aantal uren per week trainen in sporthal De Aanloop. Voor de veldcompetities zullen alle wedstrijden en trainingen plaatsvinden op de kunstgrasvelden van Het Binnenveld.

• Sportcomplex Het Binnenveld

• Sporthal De Aanloop

• Sportcomplex Het Binnenveld
    Marijkeweg 23
    6709 PE Wageningen

Telefoonnummer (0317) 84 38 33

• Sporthal De Aanloop
    Hooilandplein 1
    6708 RT Wageningen

• Parkeren het Binnenveld

Er zijn twee parkeermogelijkheiden namelijk P1 en P2. Op wedstrijddagen dat KVW1 thuis speelt is het ook mogelijk om gebruik te maken van de parkeerplaatsen van Menzis.