• Zomerse This is Korfball Tour clinics sluiten seizoen af

  22 jul 2020
 • Vanochtend was de zomereditie van de This is Korfball Tour ook in Wageningen, met jeugdinternationals Linda van der Wal en Roos Scherrenburg. Het weer was super, helemaal passend bij de #korfbalzomer van het KNKV. Zo’n 75 kinderen, allen uit de D, E en F, kwamen naar Het Binnenveld voor 2 clinics van elk drie kwartier. 
   
  Linda en Roos gingen eerst aan de slag met de F en een deel van de E’s. De rest van de groep kreeg een clinic van Jesse Ruijsch en Stijn Aarts, beide van Wageningen. Na een korte drinkpauze voor trainers en deelnemers, schoven Linda en Roos door naar de oudste groep en gingen Jesse en Stijn met de jongste groep aan de slag. Natuurlijk zat er aan het eind van elke clinic een wedstrijdje trainers tegen de kinderen; altijd leuk.
   
  De afsluiting vond net als de opening plaats op het hoofdveld. Er werd een groepsfoto gemaakt, en Jesse bedankte alle deelnemers, Linda, Roos, Stijn en de assisterende jeugdtrainers. Linda en Roos deelden aan alle deelnemende kinderen een klein cadeautje uit van korfbal.nl, en zetten er bij de liefhebbers een handtekening op. Toen was het voor de kinderen tijd om weer naar huis te gaan, hun korfbalvakantie is nu echt begonnen. Linda en Roos gingen door naar Ede om bij Reehorst eveneens 2 clinics te verzorgen.